aboutus

Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd.

Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: GELING
Αριθμός Υπαλλήλων: 40~60
Ετήσιες πωλήσεις: 5 Million-7.8 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. εφαρμοσμένης μηχανικής διακοσμήσεων Geling Guangzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2017. Έχει ειδικευτεί στα προϊόντα χωρισμάτων για 5 έτη. Είναι επαγγελματική επιχείρηση διακοσμήσεων το της οποίας κύριο επιχειρησιακό πεδίο περιλαμβάνει το σχέδιο επιχειρησιακών περιβαλλόντων, το βιομηχανικό σχέδιο, τις πωλήσεις δικτύων, την παραγωγή μηχανημάτων και την κατασκευή περιοχών και ούτω καθεξής.

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή προϊόντων χωρισμάτων, έχουμε ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα υπηρεσιών λειτουργίας και έχουμε μια ομάδα δικαιοδόχων με τα μέλη από παντού την Κίνα. Μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη έκταση των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών για το τεράστιο αριθμό καταναλωτών μας. Εν τω μεταξύ, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα έρευνας & ανάπτυξης που σχεδιάζουν τα διάφορα άριστα προϊόντα χωρισμάτων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Οι τοίχοι χωρισμάτων μας έχουν αγοραστεί και έχουν χρησιμοποιηθεί από μια αφθονία των γνωστών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων, των ξενοδοχείων και των κυβερνητικών πρακτορείων.

 

Για μακρύ, Geling έχει ενισχύσει μια μεγάλη φήμη μεταξύ των μελών και των πελατών για τη σταθερή απόδοση προϊόντων του, την ισχυρή επίδραση soundproof, την περιβάλλον-φιλική διάθεση, το προσαρμοσμένο σχέδιο και τις έξυπνες μορφές. Με βάση την υψηλή φήμη και την άριστη ποιότητά μας, έχουμε κερδίσει την ευρεία αναγνώριση στον τομέα των τοίχων χωρισμάτων.

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το Φεβρουάριο του 2017 – η επιχείρηση Geling ιδρύθηκε σε Guangzhou, και σχεδιάστηκε για να παραγάγει το σταθερό τοίχο χωρισμάτων γυαλιού.

 

Το Σεπτέμβριο του 2017 – κινητή ομάδα χωρισμάτων οργάνωσης επιχείρησης Geling, σχέδιο και κινητό πρόγραμμα χωρισμάτων προϊόντων.

 

Το Σεπτέμβριο του 2018 – προσιτότητα ετήσια πωλήσεων $5,08 εκατομμύρια.

 

Το Νοέμβριο του 2018 – η έναρξη Geling αναπτύσσει το εξαιρετικά υψηλό διπλώνοντας χώρισμα και τα υψηλά υγιή προϊόντα χωρισμάτων μόνωσης, κινητό χώρισμα γυαλιού.

 

Τον Απρίλιο του 2019 – Geling άρχισε να ανοίγει οκτώ γραφεία γύρω από τη χώρα για να εξετάσει τα τοπικά προγράμματα. Οι ετήσια πωλήσεις φθάνουν σε $7 εκατομμύρια. Και αναπτυγμένη υπερπόντια αγορά.

 

Το Φεβρουάριο του 2020 – λόγω του αντίκτυπου της επιδημίας, οι μισθωμένοι επιχείρηση επαγγελματικοί σχεδιαστές, άρχισαν να δεσμεύουν στην ανάπτυξη και το σχέδιο του ηλεκτρικού χωρίσματος.

 

Το Δεκέμβριο του 2020 – προσιτότητα ετήσια πωλήσεων $6,5 εκατομμύρια.

 

Το Μάρτιο του 2021 – η επιχείρηση Geling κέρδισε «τον υψηλό - υλικά διακοσμήσεων ποιοτικών εμπορικών σημάτων,» «σύμβαση και κράτηση των μονάδων υποσχέσεων».

 

Τον Αύγουστο του 2021 – Geling αγόρασε τις εγκαταστάσεις, το εργοστάσιο επανεντοπίστηκε από την περιοχή Huadu στην περιοχή Baiyun.

 

Το Δεκέμβριο του 2021 – προσιτότητα ετήσια πωλήσεων $7,5 εκατομμύρια. Και Geling έχει τα γραφεία οργάνωσης σε 15 μεγάλες πόλεις.

 

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, η επιχείρηση Geling θα συνεχίσει να παρέχει το προϊόν καλής ποιότητας και την καλή υπηρεσία για κάθε πελάτη.

Υπηρεσία

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Νωρίς της συνεργασίας: Καταρχάς, Geling παρέχει τις επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους πελάτες, αναλύει τα χαρακτηριστικά βιομηχανίας και επιχείρησης των πελατών, καταλαβαίνει τις λειτουργίες και τα ζητήματα προϋπολογισμών, και παρέχει έπειτα τις προσαρμοσμένες λύσεις από τους επαγγελματίες για να επιτύχει τη ροή διαδικασίας της αλληλεπίδρασης και του ανεφοδιασμού, της παραγωγής, της αποστολής και της εγκατάστασης.

 

 

 

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από τις πωλήσεις: Το Geling υπόσχεται να εξασφαλίσει την ποιότητα για πέντε έτη, και μετά από τη λήξη της περιόδου εξουσιοδότησης, θα είναι ακόμα αρμόδια για την επισκευή ή την αντικατάσταση των χαλασμένων μερών των αρχικών προϊόντων. Η οργάνωση μια ενοποιημένη άμεση επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών, άφησε τον πελάτη να αγοράσει άνετα, με τη ψυχική ηρεμία.

Η ομάδα μας

Από την καθιέρωσή του το 2017, Geling έχει καλλιεργήσει μια ώριμη και αποδοτική ομάδα.

 

Με το γενικό διευθυντή και την κακία GM ως τοπ διαχείρισή της, η επιχείρηση έχει επτά λειτουργικά τμήματα συμπεριλαμβανομένου του τμήματος πωλήσεων, τμήμα Ε&Α, τμήμα παραγωγής, αγοράζοντας τμήμα, τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων, τμήμα διοίκησης, τμήμα χρηματοδότησης και ούτω καθεξής.

 

1. Το τμήμα πωλήσεων είναι αρμόδιο για την προώθηση προϊόντων και τις πωλήσεις, συλλογή πληρωμής και ούτω καθεξής

2. Το τμήμα Ε&Α είναι αρμόδιο για την απευθυνόμενες στην αγορά έρευνα & την ανάπτυξη των προϊόντων. Το τμήμα Ε&Α είναι επίσης υπεύθυνο για τα σχέδια σχεδίου σύμφωνα με τις διαταγές που δίνονται από το τμήμα πωλήσεων και είναι αρμόδιο για την παράδοση των διαταγών κατασκευής.

3. Το τμήμα παραγωγής είναι αρμόδιο για την παραγωγή όλων των κινητών ή σταθερών τοίχων χωρισμάτων σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίου και των διαταγών κατασκευής που παραδίδονται από το τμήμα Ε&Α. Και είναι επίσης αρμόδιο για την επιθεώρηση και τη συναρμολόγηση ποιότητας των προϊόντων.

4. Το αγοράζοντας τμήμα εξασφαλίζει ότι όλες οι αγορές γίνονται έγκαιρες και ακριβώς όπως απαιτείται από τις εντολές αγοράς που εγκρίνονται από το γενικό διευθυντή.

5. Το τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων είναι αρμόδιο για τον έλεγχο και την αποστολή των εξαρτημάτων στο εργαστήριο έγκαιρο και ακριβώς σύμφωνα με τη διαταγή κατασκευής που παραδίδεται από το τμήμα Ε&Α. Είναι επίσης υπεύθυνο για τον έλεγχο των εισερχόμενων υλικών, την παράδοση και την ανάκτηση των εξαρτημάτων παθητικής τελειοποίησης, και ούτω καθεξής

6. Το τμήμα διοίκησης είναι αρμόδιο για την πρόσληψη υπαλλήλων & την κατάρτιση, την αξιολόγηση της απόδοσης, επίβλεψη της εφαρμογής των κανόνων και των κανονισμών

7. Το οικονομικό τμήμα είναι αρμόδιο για τα οικονομικά θέματα της επιχείρησης.

 

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Produce Process

1. Παράγετε τα στοιχεία παραγωγής της διαταγής

2. Στείλετε τα στοιχεία παραγωγής στο εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων

3. Αγορά των υλικών και παραγωγή

4. Ποιοτική δοκιμή

5. Σαφές προϊόν

6. Συσκευάζοντας και στείλετε τα προϊόντα στην αποθήκευση

 

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

VR-virtual view

Κίνα Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας